Maatwerk - software ontwikkeling

the Right Direction is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software middels meerdere programmeertalen. Hierbij richten we ons voornamelijk op ontwikkeling voor geodata gerelateerde toepassingen en het oplossen van complexe problemen.

The Right Direction ontwikkelt en beheert software voor zowel open source applicaties als QGIS of propriety software als ArcGIS. We ontwikkelen uiteenlopende toepassingen:
– van data-importeer scripts tot Esri ArcGIS Pro plugins.

Hieronder vindt u een overzicht van onze maatwerk diensten per programmeertaal.

Java

Java is minder gebruikelijk bij geodata gerelateerde toepassingen. The Right Direction ontwikkelt geen applicaties voor desktop-gebruik middels Java, wel ondersteunen we bij het ontwikkelen van toepassingen met Java. Een spring-boot webapplicatie met een Java-backend is geen probleem.
Soms kan het juiste advies op het juiste moment weken (of zelfs maanden) besparen. 

Mannus Etten


Inmiddels ruim 15 jaar werkzaam in de wereld van geo en IT en geschoold als software engineer. Door de jaren heen inmiddels veel gezien en geleerd. Deze brede kennis en ervaring kan ik vervolgens gebruiken om mijn klanten succesvol te maken. De mix van de verschillende rollen bij uiteenlopende klanten en projecten maakt dat ik elke dag met plezier aan de slag ben voor the Right Direction en om klanten verder te helpen.