consultancy

Door onze jarenlange expertise kunnen wij uw organisatie mogelijk ook helpen door alleen consultancy. Consultancy heeft verschillende vormen. Wij kunnen u ondersteunen bij het gebruik en integratie van ruimtelijke data, adviezen voor de overstap van een pakket, maar ook het beoordelen van de kwaliteit van maatwerk.

Vragen die voorbij zouden kunnen komen is:”hoe integreren we geodata in onze applicatie?”. Wij hebben ruime ervaring met integraties van maatwerk-applicaties met geo. Software verouderd en wordt regelmatig bijgewerkt maar soms besluit een organisatie om van product over te stappen. Een migratie met geodata is dan een hele klus. Wij kunnen u ondersteunen bij dit soort trajecten.

Consultancy kan ook betekenen dat wij uw organisatie helpen bij het omarmen van geodata. Vertellen en uitleggen wat men kan met het gebruik. Daarna vervolgens helpen mensen in de organisatie op weg te helpen om zelf te programmeren met API’s voor ruimtelijke data bijvoorbeeld.

Wij komen dan graag later nog eens terug om te zien wat voor moois er is gemaakt en ook om te beoordelen wat de kwaliteit van het werk is. Wij hebben regelmatig zaken opgeleverd voor SIG voor beoordeling van de kwaliteit van de software. Wij begrijpen ook goed waar SIG rekening mee houdt in hun oordeel.