Consultancy

Dankzij onze jarenlange expertise, helpen wij uw organisatie vooruit. Naast onze standaard dienstverlening, denkt The Right Direction graag mee over complexe vraagstukken binnen uw organisatie. Consultancy heeft verschillende vormen: wij geven advies, ondersteunen en werken uit.
Wij ondersteunen bij het gebruik en integratie van ruimtelijke data, adviezen voor de overstap van een pakket, maar ook het beoordelen van de kwaliteit van maatwerk.

Hoe integreren we geodata in onze applicatie? Is een veelvoorkomende vraag. the Right Direction heeft ruime ervaring met integraties van maatwerk-applicaties met geo. Software veroudert en wordt regelmatig bijgewerkt. Wanneer een organisatie besluit om van product over te stappen, is een migratie met geodata een hele klus. Het bieden van de best mogelijke oplossing en het aanbevelen van de juiste technologie is onze taak. 

technisch beheer en ondersteuning - onze kracht zit in de techniek.

Bij The Right Direction bent u aan het juiste adres voor het beheer van de volledige database. Onze kracht zit in de techniek. Wij nemen technisch beheer uit handen, maar vanzelfsprekend ondersteunen we gebruikers ook bij functionele vragen. Dit doen we onder andere door het maken van specifieke viewers.
Naast technisch beheer en ondersteuning kunnen wij onderzoek doen naar uw database. We onderzoeken de structuur of het gebruik van uw database, wordt deze optimaal gebruikt? Dankzij The Right Direction bespaart u tijd en energie door de dagelijkse administratieve taken te stroomlijnen.