consultancy

Dankzij onze jarenlange expertise, helpen wij uw organisatie vooruit. Naast onze standaard dienstverlening, denkt The Right Direction graag mee over complexe vraagstukken binnen uw organisatie.
Consultancy heeft verschillende vormen: wij geven advies, ondersteunen en werken uit. Wij ondersteunen bij het gebruik en integratie van ruimtelijke data, adviezen voor de overstap van een pakket, maar ook het beoordelen van de kwaliteit van maatwerk.
Hoe integreren we geodata in onze applicatie? Is een veelvoorkomende vraag. The Right Direction heeft ruime ervaring met integraties van maatwerk-applicaties met geo. Software veroudert en wordt regelmatig bijgewerkt. Wanneer een organisatie besluit om van product over te stappen, is een migratie met geodata een hele klus. Het bieden van de best mogelijke oplossing en het aanbevelen van de juiste technologie is onze taak.

geodata – the Right Direction

Er zijn talloze implementaties van locatiegebonden technologische ontwikkelingen en consultancy heeft verschillende vormen. Een veel voorkomende vorm van consultancy is het ondersteunen van organisaties bij het omarmen van geodata. Het inzichtelijk maken wat men kan met de data, of het op weg helpen van organisaties om zelf te programmeren met API’s voor ruimtelijke data.

The Right Direction heeft regelmatig zaken opgeleverd voor SIG voor de beoordeling van de kwaliteit van de software. Wij begrijpen ook goed waar SIG rekening mee houdt in hun oordeel. Ook uw organisatie ondersteunen we graag, bijvoorbeeld wanneer er aan de slag is gegaan met het zelf programmeren van API’s nog eens terug om te zien wat voor moois er is gemaakt. Daarnaast natuurlijk ook om te beoordelen wat de kwaliteit van het werk is.

neem contact op met een specialist